10% KORTING    CODE ‪FEEST
OVER €285    € 30‬ KORTING    CODE ‪WK30
OVER €385‬    ‪€ 60‬ KORTING    CODE ‪WK60
 0

Log in om op te slaan

0

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Douane & Import belasting

De douane is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het regelen van zendingen die een land of regio binnenkomen. Alle zendingen die naar en vanuit een land of regio worden verzonden, moeten de douane eerst wissen. Het is altijd de verantwoordelijkheid van de koper om de douane te wissen en de relevante douanerechten te betalen.

We voegen geen belastingen, btw of andere verborgen kosten toe. U betaalt ons precies de prijs die we hebben aangegeven op de website, d.w.z. goederen subtotaal + verzendkosten.

In de meeste landen moet u echter belasting of rechten betalen op geïmporteerde goederen. Soms zijn goederen onder een bepaalde waarde of in bepaalde categorieën geen belasting verschuldigd.

De regels zijn in elk land anders. Helaas is er geen manier voor ons om de regels, voorschriften, gebruiken, tradities, praktijken, achterpoortjes, schema’s, systemen, papierwerk, codes, wetten of uitspraken van elk land te kennen.

Daarom kunnen en willen we u niet adviseren over belastingen in uw land. Als koper is het uw verantwoordelijkheid om die informatie te weten te komen voordat u bestelt.

Als u invoerrechten en / of aanvullende rechten en omzetbelastingen moet betalen, moet u dat bij ontvangst van de verpakking (en) aan de koerier betalen. We kunnen dit niet voor u berekenen en er is geen manier om dit vooraf te betalen. Als u een artikel verzendt of een cadeau verzendt, moet u ervoor zorgen dat ze op de hoogte zijn van de mogelijkheid om belasting te betalen bij ontvangst van de goederen.

Informeer zo veel mogelijk over uw invoerbelastingen in uw eigen land voordat u uw bestelling voltooit. Als u informatie over de invoerbelastingsituatie in uw land vindt en denkt dat er manieren zijn om de belastingen die u moet betalen te minimaliseren (of de belastingen volledig te schrappen), vertel ons dan wat u nodig heeft door instructies te geven (met betrekking tot etikettering, verpakking , aangiften, facturen, etc.). We zijn meer dan gelukkig om uw instructies te volgen.

FAQ:

Q: Als de artikelen worden vastgehouden door de douane, wie is dan verantwoordelijk voor de inklaring van de artikelen?

A: Als de artikelen door de douane worden achtergehouden nadat het schip het land van de verkoper heeft verlaten, is de koper verantwoordelijk voor de inklaring van de vastgehouden artikelen.

Q: Als een zeer grote bestelling wordt afgeleverd in mijn land, zal het douanekantoor dan mijn bestelling in beslag nemen?

A: Ja, het is een mogelijkheid. We raden u aan ons van tevoren te vragen uw bestelling op te splitsen in verschillende kleinere pakketten, om op verschillende dagen te worden verzonden om mogelijke inbeslagname te voorkomen.

Q: Als er douanerechten zijn opgelopen, wie is dan verantwoordelijk?

A: Het is de verantwoordelijkheid van de koper voor eventuele douanerechten die in rekening worden gebracht vanaf de levering. Hoe de invoerrechten in rekening worden gebracht, is afhankelijk van het aangepaste beleid van elk land.

Q: Zijn er links waarmee ik het belastingbeleid kan controleren?

A: U kunt de belasting- en douane-informatie bekijken op deze site van derden.