OVERSCHRIJDEN €150‬+ ‪€ 5‬ KORTING OP CODE ‪WK5
OVERSCHRIJDEN €285‬+ € 30‬ KORTING OP CODE ‪WK30
OVERSCHRIJDEN €385‬+ ‪€ 60‬ KORTING OP CODE ‪WK60
 0

Logg inn for å lagre

0

Du har ingen varer i handlekurven din.

Mengen Wedstrijd

Kleur Crush

Perfect voor de klassieke bruid, ons meest subtiele mix-en-match palet biedt een traditionele eenkleurige look en flatteert meerdere lichaamstypes. Kies een tint waar je van houdt en speel vervolgens met dramatische en onderscheidende silhouetten voor een harmonieuze groepering die doordacht verheven aanvoelt.

Mengen

Heb jij je hart gericht op één specifiek silhouet?

Ben je helemaal weg van vloerlange A-lijn jurken of chique, strapless omhulsels? Zelfs als je wilt dat alle bruidsmeisjes dezelfde jurk dragen, kun je nog steeds creatief zijn met kleur. Als bruid is het aan jou om de kleuren te kiezen die je wilt. Maar als je wilt dat je bruidsfeest Pinterest Perfect is, kies dan kleuren die dezelfde toon en sfeer hebben. U kunt bijvoorbeeld met alle pastelkleuren gaan. Of blijf bij gevarieerde gedempte tonen. Je zou zelfs gek kunnen worden met gedurfde felle kleuren! De sleutel is om te zoeken naar kleurvariaties die samenwerken.

Op stof gericht

We houden van deze grensverleggende look voor moderne bruiden die oog hebben voor mode. Begin met het kiezen van een enkele stof om je feest chic en samenhangend te houden, en experimenteer vervolgens met gewaagde mix-en-match kleurencombinaties in een verscheidenheid aan silhouetten die bij elk van je dienstmeisjes passen.